Inbrekers aangehouden

zondag 13 augustus 2017

Lijnden - Op zaterdagmiddag kon de politie door alert optreden van buurtbewoners twee inbrekers aanhouden. Het ging om twee Roemenen van 22 en 18 jaar oud.

Omstreeks 16.00 uur hoorde de getuige vanaf de Hoofdweg glasgerinkel. Toen zij ging kijken zag zij twee mannen wegrennen vanaf een huis in de straat. Vermoedelijk waren de mannen door haar gestoord terwijl zij probeerden in te breken. De vrouw gaf het signalement en de vluchtrichting aan de politie door. Terwijl deze op zoek gingen, bleek een buurman op de scooter de verdachten te zijn gevolgd. Hij kon de politie een actueel overzicht geven van de verblijfplaats van de verdachten.

Op de Brenner in Amsterdam konden de verdachten worden aangehouden. Zij probeerden zich schuil te houden in de bosjes. Beide verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij controle bleken de inbrekers nog niet in de woning geweest te zijn. Wel was een raam aan de achterzijde van het pand vernield.

2017168355

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spaarndam-West | 112 alarmeringen Spaarndam-West | Goedkoop Tanken in Spaarndam-West | Supermarkten in Spaarndam-West | Weerbericht Spaarndam-West